lunes, 3 de noviembre de 2008

Ja tenim entre nosaltres l'Aleix...




Ara m'estava donant compte que no habia escrit cap entrada del blog en català, així que aquesta on parlaré del meu nou nebot és el moment ideal per fer-ho!


Ja el tenim aquí; tot va començar dijous quan la Montse tenia dolors i dolors durant tota la tarda i li deiem la Mònica i jo que baixés al metge que ja estava arribant l'hora... ella es resistia i no volia anar a l'hospital, crec que perquè ja s'imaginava que se la quedarien i que el moment del part estava proper i això a ella l'amoïnava i la feia patir... però per fi van entrar en raó per la nit i a les 21 hrs baixaven d'Olesa cap a Barcelona... a les 23 vam pujar a veure'ls quan ja estaven a una habitació (la 324 del Sagrat Cor) encara que ella no volia "quina vergonya" ens deia a la meva mare i a la Mònica i a mi... no pujeu que no es sent cap soroll per aquí i com vingueu vosaltres fareu un xivarri que veureu... però no li vam fer cas i vam anar... només volíem fer-li un petonet de bona nit i desitjar-li que tot anés bé.


Després de deixar-los a les 12 de la nit, sabíem que d'aquella nit no passaria i ja coneixeríem l'Aleix.


Efectivament, a les 2 de la matinada li posaven l'epidural i ales 5.45 naixia l'Aleix amb 3.800 kg.


I nosaltres ens teníem que esperar al matí per coneixe'l... mira que nèixer a aquestes hores!!!!


Quan vam arribar al matí del divendres vam veure un nen molt maco, amb les galtes rosades rosades i que plorava superpoc. Ara a veure com s'acoplen a la vida diaria amb ell, segur que de meravella!!!!!!!!!!! FELICITATS!!!!!!!!

2 comentarios:

Nanin dijo...

jajajaja, quina vergonya ara sortir al teu blog! l'Aleix segueix igual de guapo i bo que el primer dia, i us estima molt, titos!!!

CHIMO943 dijo...

muchas felicidades, por ser tia otra vez jejejeej, ya he visto las fotos como se os cae la babilla jajajajaj.
Tu has visto la historia de P pinto. hay te dice como te hacen tralari tralari tralara tralara jejejejeej.
bueno fuera bromas me alegroun monton porese sobrinico tan guapo.

saludos